Oktoberfest

Bayernmän

Boek Bayernmän bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bayernmän bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bayernmän? Neem dan gerust contact met ons op.

Vanaf 2014 gaat deze nieuwe Duitse feestband van start!
Bayernmän bestaat uit muzikanten die allen een jarenlange staat van dienst hebben in het Zuidduitse Oktoberfestgenre. Stuk voor stuk sympathieke muzikanten die met ziel en zaligheid op de bühne staan om maar één opdracht te vervullen: een nieuwe betekenis geven aan het woord feest!

De opbouw van deze band is modulair hetgeen wil zeggen dat ze op elk soort evenement in te passen zijn. Te boeken van 3 personen, maar ook 4 of 5 personen. Sterker nog, wenst u een blazerssectie of zangeres erbij? Alles is mogelijk!

Het repertoire van Bayernmän is toegespitst op het Oktoberfest of Duitse Bierfest; d.w.z. échte Duitse schlagers, Duitse meezingers, Volksstümlich of ballermann hits.
Voeg hier Alpenrock, Apresski en actuele hits aan toe en je hebt een Oktoberfest band pur sang! De band is te boeken voor Oktoberfesten, bedrijfsfeesten, Duitse feestavonden, Open Air events, maar door hun flexibiliteit ook in te passen in cafe’s of kleinere zalen.

Wilt u meer weten over Bayernmän?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bayernmän is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bayernmän.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bayernmän ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bayernmän zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bayernmän

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens