Bands, Diversen

Beat it

Boek Beat it bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Beat it bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Beat it? Neem dan gerust contact met ons op.

BEAT IT is al vele jaren The Music Maxperience van Nederland. Vanaf 2016 presenteert deze unieke formatie een nieuwe sensationele show.

BEAT IT ontzorgt u volledig en biedt een muzikale en visuele totaalbeleving voor jong en oud waarbij uw wensen centraal staan. De ervaring leert ons dat voor een geslaagd feest een gedegen voorbereiding noodzakelijk is. Daarom kiezen we er voor om per individueel evenement zeer veel persoonlijke aandacht te bieden. Hierbij is het voor ons vanzelfsprekend dat wij in het voortraject van uw evenement uitgebreid de tijd nemen om met u mee te denken. Dit resulteert in een zeer relaxte sfeer tijdens uw evenement.

“Persoonlijke aandacht staat centraal”

BEAT IT biedt een breed repertoire waarbij de muziek naadloos samenvloeit met een geavanceerde Videoshow op een grote LED wall, een waanzinnige Lichtshow en een indrukwekkende Full Color Lasershow.

Deze grote verscheidenheid aan sfeerbepalende elementen zorgt voor een energieke sensatie. BEAT IT is met de spectaculaire show The Music Maxperience een aanrader voor ieder feest.

Wilt u meer weten over Beat it?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beat it is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beat it.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beat it ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beat it zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Beat it

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens