Bands

This is Beethoven

Boek This is Beethoven bij Diamonds Entertainment. Wanneer u This is Beethoven bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van This is Beethoven? Neem dan gerust contact met ons op.

Goed is niet goed genoeg, het moet spraakmakend zijn, fantastisch, inspirerend en innovatief… en dat is het dus ook!

Beethoven, opgericht in 1998, is al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. Een ongeevenaarde totaalervaring van muziek en show, met een geweldige volledig witte podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden! Enorme LED Wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Video Mapping

Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de LED wall en het gebruik van video mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan en zo een wordt met de achtergrond. Objecten en personen op de LEDwall worden zo onderdeel van een zang- en dansroutine van internationale allure. Het is een zeer creatief en technisch proces, waar we vol overgave mee bezig zijn om zo echt een unieke eigen show neer te zetten die de muziek optimaal ondersteunt. Dit alles behoort tot de vaste showelementen van Beethoven, waardoor we ook in 2014 nog steeds trendsetter zijn in ons vakgebied!

4 Leadzangers

Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest. Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste songs uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bekend zijn we om onze unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party’s incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend. Bij elke feesttent, discotheek en elk dorpsfeest en festival spelen we gegarandeerd het dak eraf en we rusten niet totdat we de energie die we met zijn zevenen de zaal inslingeren, dubbel terugkrijgen.

Wilt u meer weten over This is Beethoven?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over This is Beethoven is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van This is Beethoven.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over This is Beethoven ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over This is Beethoven zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
This is Beethoven

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens