Zangeressen

Belinda Kinnaer

Boek Belinda Kinnaer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Belinda Kinnaer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Belinda Kinnaer? Neem dan gerust contact met ons op.

De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Naast haar eigen Nederlandstalige hits zingt ze net zo makkelijk de klassiekers van Queen, Tina Turner en zelfs Paul Elstak.

Samen met Lukassen Produkties en top producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres in 2014 aan haar debuut single ‘If Tomorrow Never Comes’. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland. De clip is wereldwijd al meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Belinda begon haar professionele muzikale carrière in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden.

Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carrière. En dat heeft haar geen windeieren gelegd.

Begin januari 2016 bracht Belinda een eigen versie uit van  ‘Neem Je leven’, eerder uitgebracht door Marco Borsato. Het werd een nummer 1 hit, net zoals “de tijd van m’n leven” en “het leven valt best mee”. Haar “Zeven Oceanen”, geschreven door de Zuid-Afrikaanse Rudi Claase,  is inmiddels een klassieker geworden in het Nederlandstalig genre. In 2020 komt de sympathieke en eigenzinnige zangeres, ondanks de Corona perikelen, met de succesvolle zomersingle “Dans met mij”.

Wilt u meer weten over Belinda Kinnaer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Belinda Kinnaer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Belinda Kinnaer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Belinda Kinnaer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Belinda Kinnaer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Belinda Kinnaer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens