Carnaval, Zangers

Benno van Vugt

Boek Benno van Vugt bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Benno van Vugt bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Benno van Vugt? Neem dan gerust contact met ons op.

De Tilburgse feestzanger Benno van Vugt is in 2016 bij het grote publiek doorgebroken. Zijn zomerhit “Mooie nieuwe zonnebril” gooide hoge ogen op het internet. Dat Benno van Vugt uit Tilburg komt, is meteen te horen aan zijn accent. De ‘rasechte Tilburger’ heeft al 9 jaar zijn eigen schoonmaakbedrijf. Zijn hart ligt toch echt bij het zingen. Sinds de lancering van zijn nieuwe single wordt de Tilburgse feestzanger steeds vaker herkend.

De feestzanger had al succesjes met carnavalskrakers als Ik zie pinguïns overal en Ik wil het lipje van jouw blikje zijn. Dit jaar hoopt hij een kneiter van een zomerhit te scoren. En dat lijkt de goede kant op te gaan. De videoclip van “Mooie Nieuwe Zonnebril”is al 600.000 keer bekeken op Facebook. Tijdens zijn optredens zet Benno de tent op zijn kop met geweldige feesthits, naast zijn eigen singles natuurlijk.

Wilt u meer weten over Benno van Vugt?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Benno van Vugt is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Benno van Vugt.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Benno van Vugt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Benno van Vugt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Benno van Vugt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens