Kinderentertainment

Bibaboerderij Roadshow

Boek Bibaboerderij Roadshow bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bibaboerderij Roadshow bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bibaboerderij Roadshow? Neem dan gerust contact met ons op.

De Bibaboerderij is een kinderprogramma voor preschool kids (2 – 6 jaar). De thema’s zijn gebaseerd op educatie, verantwoord leven, gezond eten, respect voor milieu en voor elkaar waarbij muziek een grote rol speelt. Veel kinderen komen steeds minder in aanraking met het platteland. “Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt” zijn uitspraken die er niet om liegen. Door de serie worden de kinderen spelenderwijs ook weer dichter bij de natuur gebracht. 

Op de aller-gezelligste boerderij van de hele wereld gebeurt elke dag wel iets grappigs. Elke dag is er een nieuw verhaal rondom de boerderij. De volgende groepen spelen een belangrijke rol: 

  • de Didadiertjes
  • de Gigagroentes
  • de Fifafruitjes 

Op Zeppelin, elke morgen om 7 uur als de haan weer kraait is er een nieuwe aflevering met ’s middags de herhaling. 

En wat gebeurt er dan elke dag op de Biba Boerderij? Op een kamertje zien we een jongen spelen. Hij rolt zijn speelkleed uit, zet een boerderij, een stal en wat boompjes op zijn speelkleed en verplaatst zich in zijn denkbeeldige wereld. Hij waant zich bewoner van de Bibaboerderij. Op de Bibaboerderij beleven Bibi de Boerin en Bart de Boer de spannendste en leukste avonturen. 

Wilt u meer weten over Bibaboerderij Roadshow?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bibaboerderij Roadshow is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bibaboerderij Roadshow.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bibaboerderij Roadshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bibaboerderij Roadshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bibaboerderij Roadshow

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens