DJ's rappers

Bilal Wahib

Boek Bilal Wahib bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bilal Wahib bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bilal Wahib? Neem dan gerust contact met ons op.

Bilal Wahib is een geboren Amsterdammer die er al vroeg bij was. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al talloze film- & televisietitels op zijn naam staan. Zo was Bilal in 2016 voor het eerst te zien in de populaire televisieserie ‘Spangas’. Even later vertolkte hij één van de hoofdrollen; namelijk de rol van Kaleb. Regisseur en acteur van de serie ‘Mocro Maffia’ Achmed Akkabi zag Bilal’s talent ook her en der furore maken en strikte Bilal ook voor een hoofdrol in ‘Mocro Maffia’.

Bilal Wahib maakte in 2020 een vliegende start toen hij op het internationale filmfestival van Berlijn werd benoemd tot ‘Shooting Star 2020’ voor zijn rol in de film ’Paradise Drifters’ van regisseur Mees Peijnenburg. De Shooting Star Award is een prijs die wordt uitgereikt aan tien van de meest veelbelovende jonge acteurs van dat jaar. De Shooting Star Award is eerder gewonnen door verschillende nederlandse acteurs en actrices waronder: Halina Reijn, Sylvia Hoeks en Marwan Kenzari. In het tweede seizoen van ‘Mocro Maffia’ speelde Bilal wederom een sleutelrol. Daarnaast is hij te zien in de serie ‘Commando’s‘ en in het sekswerk drama ‘Red Light‘.

Naast het acteren is Bilal Wahib een energieke rapper. De meeste mensen worden overdonderd door zijn energie. Deze energie zorgt er ook voor dat hij moeilijk stil kan zitten. Maar diezelfde energie maakt ook dat naast een bloeiende acteercarrière, Bilal er ook een muzikale carrière op nahoudt. In 2019 bracht Bilal zijn eerste single ‘Vliegen’ uit die al miljoenen keer gestreamd is op Spotify.

In april 2020 heeft Bilal zijn tweede single uitgebracht samen met rapper Bizzey. De track genaamd ‘Video Vixen’ behaalde maar liefst 1 miljoen streams in minder dan een week tijd en een plaats in de Nederlandse Top 5.

Eind 2020 verscheen de single ‘Donderdag’, een samenwerking tussen Bilal en niemand minder dan Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters. 

Wilt u meer weten over Bilal Wahib?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bilal Wahib is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bilal Wahib.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bilal Wahib ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bilal Wahib zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bilal Wahib

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens