Zangers

Bo Saris

Boek Bo Saris bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bo Saris bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bo Saris? Neem dan gerust contact met ons op.

Bo Saris kan nu al terugkijken op een schitterende carrière. Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij werkte met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten klopt graag aan bij Bo.

Bo Saris tourde met zijn band door heel Europa, verkocht de grootste zalen van Nederland uit en schitterde op internationale grote podia. Toen Bo een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal) – waarvan de eerste single She’s On Fire een onstuitbare radiohit werd. Na de première op BBC 1 in het programma van Zane Lowe ging het hard. Een ware sensatie, en dat voor de song die Bo, zéér geïnspireerd, binnen een half uur schreef. 

Geen wonder dat het album de Engelse charts binnenstormde, met als gevolg dat de deur naar Europa wagenwijd openstond. Er volgde een mooie tour waarbij landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen volgenden. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Van het album Gold werd ook een EP uitgebracht in Amerika. Maar Bo Saris is niet een man die snel op zijn lauweren rust. Hij vergat zijn vaderland niet en tourde hier het afgelopen jaar met veel succes. Problemen met de spieren die zijn stembanden aansturen wierpen een onverwachte horde op, maar Bo overwon deze tegenslag en hervond zijn stem. Hij kreeg ook zomaar twee cadeautjes in de schoot geworpen: zijn al eerder genoemde song She’s On Fire werd gebruikt in de bioscoopfilm Fifty Shades Of Grey, wat hem wereldwijde erkenning opleverde. En hij ontving in oktober ook de Radio 6 Soul & Jazz Award voor Beste Mannelijke Artiest.

Wilt u meer weten over Bo Saris?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bo Saris is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bo Saris.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bo Saris ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bo Saris zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bo Saris

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens