Zangers

Bob Offenberg

Boek Bob Offenberg bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bob Offenberg bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bob Offenberg? Neem dan gerust contact met ons op.

Bob Offenberg (28 april 1996) uit Schiedam is al vanaf z’n vijfde jaar bezig met zingen en won, zo klein als hij was, al playbackshows en talentenjachten Reeds 3 keer won hij in die, o.a. in Oosterhout en Molenschot.

Bij één van die optredens kwam Bob de zanger en tekstschrijver John van Leeuwen tegen die direct onder de indruk was van het stemgeluid van dat kleine mannetje. De kennismaking resulteerde in het duet “Op een terrasje” dat John van Leeuwen samen met Bob zong. Daarna ging het in een sneltreinvaart! Dat Bob talent heeft, daarvan is iedereen die hem hoort zingen overtuigd. Hij stond dan ook niet voor niets in diverse programma’s met Nederlandse toppers als Marianne Weber en Jan Smit.

In januari 2007 nam SBS6 contact op met de vraag of Bob mee wilde doen aan het tv-programma “Afvallen met sterren”. Samen met veel bekende Nederlanders ging Bob ervoor en verloor in 3 maanden 14 kilo. Ook heeft Bob mee gespeeld in de op net5 uitgezonden serie “de Co Assistent”.
17 april 2010 was een grote dag voor Bob. In zijn eigen Schiedam een live concert met Live Band. Gasten waren Frans Duijts, Alex, Grad Damen en Jan van Est. En speciaal voor de Koningsdagtrekking 2016 & 2017 van de Staatloterij heeft Bob de radio- en televisiecommercial ingezongen die ieder uur te horen was op alle gerenommeerde stations.

Bob heeft ondertussen diverse CD’s en singles uitggebracht met diverse Top 100 noteringen. Bob is een rijzende ster binnen de Nederlandse entertainment. Hij zal het nog ver brengen.

Wilt u meer weten over Bob Offenberg?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bob Offenberg is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bob Offenberg.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bob Offenberg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bob Offenberg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bob Offenberg

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens