Zangers

Bobby Prins

Boek Bobby Prins bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bobby Prins bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bobby Prins? Neem dan gerust contact met ons op.

Bobby Prins is een rasechte Kempenaar die werd geboren op 19 juli 1947. Hij is een Belgische volkszanger van het volkslied. Reeds op jonge leeftijd al was hij bezig met accordeonlessen, een instrument dat hij de dag van vandaag nog steeds met veel plezier bespeelt. Amper 18 jaar was hij toen de jonge Bobby Prins zijn eerste single opnam.

Hij was een veelgevraagd artiest en is nog steeds heel erg populair want ook nu nog staat hij meermaals ergens op een podium in Vlaanderen. We kennen hem van talloze bekende hits, denk maar aan Sancta Maria (1973), Toe kom in m’n armen (1980), Pretty little Linda (1980) en Hou me vast (2013).

In de zomer van 2010 is Prins getrouwd met zijn vriendin Gerda die afkomstig is uit Westerlo. Op 2 april 2014 kreeg hij een Golden lifetime award van de gemeente Aarschot, een erkenning voor zijn 50-jarige carrière. Van Bobby Prins zijn er opmerkelijk meer lp´s en cd´s opgenomen dan singles.

Wilt u meer weten over Bobby Prins?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bobby Prins is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bobby Prins.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bobby Prins ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bobby Prins zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bobby Prins

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens