DJ's rappers, Zangers

Boer Harm

Boek Boer Harm bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Boer Harm bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Boer Harm? Neem dan gerust contact met ons op.


Ontdek de unieke klanken van Boer Harm – de boeren rapper die het platteland naar de muziekscene brengt!

Geboren en getogen te midden van de weilanden en koeien in het hart van ons land, heeft Boer Harm zijn passie voor muziek altijd gekoesterd. Met een ontembare liefde voor rapmuziek en een authentieke kijk op het plattelandsleven, heeft hij zijn eigen weg gebaand in de muziekwereld.

Wat begon als een lokale sensatie, is uitgegroeid tot een fenomeen dat als een lopend vuurtje over sociale media verspreid wordt. Boer Harm’s oprechte charme en onweerstaanbare deuntjes trekken mensen van alle leeftijden en achtergronden aan. Zijn muziek fungeert als een baken van positiviteit in een wereld die vaak wordt overspoeld door negativiteit en verdeeldheid.

Laat je verrassen door de onverwachte klanken van Boer Harm, de boeren rapper die laat zien dat ware grootsheid soms te vinden is op de meest onwaarschijnlijke plekken.

Blijf op de hoogte van Boer Harm’s laatste releases en optredens door ons te volgen op sociale media. Mis het niet wanneer deze plattelandslegende de podia betreedt en de menigten betovert met zijn unieke mix van rap en plattelandsleven.

Wilt u meer weten over Boer Harm?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boer Harm is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Boer Harm.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boer Harm ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boer Harm zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Boer Harm

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens