DJ's rappers

Bokoesam

Boek Bokoesam bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bokoesam bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bokoesam? Neem dan gerust contact met ons op.

Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. Als een van de grootste hiphoptalenten uit Amsterdam Oost kwam hij in 2016 met een prima EP. Zijn muziek heeft een soulvolle tune, is soepel in de heupen en een tikkeltje ondeugend.     

De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten!

Wilt u meer weten over Bokoesam?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bokoesam is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bokoesam.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bokoesam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bokoesam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bokoesam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens