Bands

Boomerang

Boek Boomerang bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Boomerang bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Boomerang? Neem dan gerust contact met ons op.

Boomerang bestaat uit 6 enthousiaste muzikanten:

– De prachtige zangeres Floor en de geweldige zanger Jafeth

– De rappende DJ én toetsenist Jeroen

– De energieke gitarist Sven, geflankeerd door de fantastische drummer Terry

– De band wordt gecompleteerd door de zeer getalenteerde bassist Joshua

Boomerang is de band die je boekt voor alle meezingers uit de jaren 70, 80, 90 en alle hits van toen en nu. Unieke uitvoeringen van Kenny B’s hitsingle ‘Parijs’, ‘Lean On’ van Major Lazer en Nielsons tophit ‘Sexy Als ik Dans’.

De band zal het podium niet verlaten totdat iedereen in feeststemming is. De leden van Boomerang leven met één motto: ‘What you give, you get’. Met deze instelling krijgen zij iedereen los en zetten zij de tent op zijn kop. Het feestje begint immers op het podium. De band heeft inmiddels op verschillende festivals en podia in Nederland gestaan, waar zij een onvergetelijke indruk hebben achtergelaten.

Wilt u meer weten over Boomerang?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boomerang is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Boomerang.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boomerang ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boomerang zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Boomerang

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens