Pianobands

Booming Pianos

Boek Booming Pianos bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Booming Pianos bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Booming Pianos? Neem dan gerust contact met ons op.

“Booming Pianos Original” – 5 personen

De “Original” uitvoering van Booming Pianos is de meest geboekte show van Nederland. Na meer dan 750 optredens, weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen.  De hoge kwaliteit, het interactieve karakter en de vaste “original” muzikantenbezetting blijft de grote kracht van deze populaire pianoshow. Geen verzoeknummer is te gek voor deze mannen en vrouwen. Een volledige bezetting van 5 personen, bestaande uit 4 vocalisten/pianisten en een drummer, zorgen ervoor dat uw feest of evenement gegarandeerd geslaagd zal zijn. Deze show is compleet met decor, 2 vleugels/ drumstel, professionele lichtshow (met bewegend licht en effecten) en professioneel geluid, afgestemd op de grootte van uw feest of evenement.

“Booming Pianos Small” – 3 personen

 De “Small” uitvoering van Booming Pianos bestaat uit 2 vocalisten/pianisten en een drummer. Deze show zal natuurlijk, net als de “Original” uitvoering, van hoge muzikale kwaliteit zijn, maar is primair gericht op de kleinere horecagelegenheden, bedrijfsfeesten en intieme particuliere feesten. De mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen, zal hierbij natuurlijk niet ontbreken. Dat maakt ook deze uitvoering van Booming Pianos tot een gegarandeerd succes. Deze show is uitgerust met een standaard lichtset en geluid tot maximaal 300 personen. Deze show is compleet met decor, 2 vleugels/ drumstel, professionele lichtshow (met bewegend licht en effecten) en professioneel geluid, afgestemd op de grootte van uw feest of evenement.

Welke show van Booming Pianos u ook kiest, u zult er absoluut geen spijt van krijgen. Dat heeft Booming Pianos in de afgelopen 7 jaren al ruimschoots bewezen.

Wilt u meer weten over Booming Pianos?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Booming Pianos is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Booming Pianos.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Booming Pianos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Booming Pianos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Booming Pianos

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens