Bands

Boston Tea Party

Boek Boston Tea Party bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Boston Tea Party bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Boston Tea Party? Neem dan gerust contact met ons op.

Party Guaranteed!

De Boston Tea Party is de´ super spontane TOP- feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband.

Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10-tal de´ garantie voor een volledig geslaagd feest!

Is This A Party Or What ?! :

Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen we het Feest der Herkenning: de´ garantie voor een volledig geslaagd feest!

What You See Is What You Get !

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben e´e´n ding gemeen: hun passie voor een gezellige boel. En dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie super spontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.

Kom het zelf maar eens beoordelen

Volgens insiders dus Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen!

Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!

Wilt u meer weten over Boston Tea Party?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Boston Tea Party is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Boston Tea Party.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Boston Tea Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Boston Tea Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Boston Tea Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens