DJ's rappers

Brainpower

Boek Brainpower bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Brainpower bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Brainpower? Neem dan gerust contact met ons op.

De reputatie van de tweetalige pionier Brainpower spreekt voor zich: een uniek kwaliteitsmerk van een toegewijd artiest die tijdens zijn carrière tot nu toe maar liefst 50 gouden/platina platen & awards op zijn naam mocht zetten. Zijn talloze hits zitten in de geheugens – en vooral de harten van meerdere generaties gegrift.

Na ruim 1 miljoen platen verkocht te hebben als artiest/songwriter blijft de ontwikkeling van deze woordkunstenaar evident. In 2018 wint hij zelfs zijn eerste prijs in Amerika: De Global Peace Song Award voor zijn single “All The Same”. Er verscheen tevens een Limited Edition Brainpower microfoon in samenwerking met het wereldwijd gerenommeerde merk sE electronics.

Zijn nummer “Animal Sauvage” is te horen in de blockbuster “The Equalizer 2” met Denzel Washington. Het unieke is dat hij hiervoor werd gevraagd. De film behaalt zowel de nummer 1 positie in Amerika als in Nederland. De afgelopen periode verschenen er veel nieuwe singles, in het Engels en in het Nederlands, waarvan er een aantal geproduceerd werden door Willie B 

Brainpower tourde de laatste jaren door Nederland, België en het Caribisch gebied. In April 2019 ontving hij nog een award in België bij MNM Radio om te vieren dat hij de eerste Nederlandstalige Hip Hop artiest ooit was die de nummer 1 positie behaalde in de drie grootste charts van België èn Nederland.

Naast gepassioneerd artiest is Brainpower tevens producer, label-eigenaar en ondernemer. Als songwriter werkt hij met (en voor) andere artiesten en projecten in binnen en buitenland. Hij is tevens regelmatig te zien op televisie (bij oa RTL) vanwege zijn enorme muziek-, film- en popcultuur-kennis. Verder is hij doctorandus in de Communicatiewetenschap en verzorgt hij ook als inspirator lezingen: hij een veelgevraagd spreker voor Masterclasses en workshops.

Wilt u meer weten over Brainpower?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brainpower is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brainpower.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brainpower ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brainpower zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Brainpower

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens