Zangers

Bram Boender

Boek Bram Boender bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bram Boender bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bram Boender? Neem dan gerust contact met ons op.

Boender zijn leven bestaat vanaf kleins af aan al uit muziek en heeft zich daarom na de middelbare school direct ingeschreven bij de artiestenopleiding in Arnhem. Tijdens deze periode heeft hij in verschillende bandjes gespeeld variërend van de stijlen blues-rock tot aan funk. Hij schreef destijds al zijn teksten al zelf. In de loop der jaren heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld tot een eigentijdse poppy sound. Boender was in 2017 één van de deelnemers in het zesde en tevens laatste seizoen van de talentenjacht Idols. Hij bereikte de finale en werd uiteindelijk 2e.

In 2018 deed hij mee aan het SBS-programma House of Talent. Tijdens dit reality-programma woonde hij samen met 7 andere artiesten welke boven elkaar uit moesten stijgen door middel van populariteit en het verdienen van geld in de muziekindustrie. Elke artiest moest om de 4 weken een nieuwe single lanceren. Bram’s eerste single was ‘Just A Man’. Deze heeft in de tipparade van de top 40 gestaan, is de ‘Favorite’ van Radio Veronica geweest en is ‘gemaakt’ tijdens ‘Maak ’t of kraak ’t’ van Radio 538. 

Naast zijn eigen carrière is Boender ook actief in het schrijven van toplines voor DJ’s. Hij is een enorme hardstyle liefhebben en heeft daarom verschillende featurings op z’n naam. De meest recente is in januari 2020 uitgebracht samen met Bass Modulators genaamd ‘Survive’.

Wilt u meer weten over Bram Boender?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bram Boender is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bram Boender.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bram Boender ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bram Boender zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bram Boender

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens