Zangers

Brett Bogart

Boek Brett Bogart bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Brett Bogart bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Brett Bogart? Neem dan gerust contact met ons op.

Vanaf zijn negende jaar zit hij al in de showbusiness. Eerst in de succesvolle musical ‘Ciske de Rat’ om vervolgens mee te doen aan de eerste editie van ‘The Voice Kids’ waar hij in de halve finale verliest van de uiteindelijke winnaar. Op zijn 13e tekent Brett een contract bij Sony Music. Hier released hij ‘Het Leven is een Melodie’ en ‘Drumbeat’ (samen 700.000+ views op YouTube).

Echter, Brett wil meer en vooral ook beter en anders dan de rest. Brett wil het helemaal zelf op en eigenzinnige en unieke manier doen. Samen met producer Xerxes Bakker gaat hij ‘zijn’ muziek maken. Het resultaat is ‘Rooftop’. Brett Bogart’s eerste nummer één.

Wilt u meer weten over Brett Bogart?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brett Bogart is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brett Bogart.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brett Bogart ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brett Bogart zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Brett Bogart

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens