Zangers

Brian Voet

Boek Brian Voet bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Brian Voet bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Brian Voet? Neem dan gerust contact met ons op.

Het is 2010, Brian komt voor het eerst in aanraking met het artiestenvak. Hij zingt daar het nummer “Kleine Jongen” van André Hazes. Met Passie brengt hij het nummer en vanaf dat moment weet Brian het zeker, het worden van artiest is zijn droom.

Vanaf dat moment is hij bezig met muziek en beheerst het zijn leven. Dagenlang zingen in zijn eigen ingerichte kamer vol muziekapparatuur. Ook het bezoeken van concerten wordt routine, met als droom zelf ooit een concert te mogen geven.

Vanaf 2016 grijpt Brian officieel de microfoon vast en maakt hij een start voor zijn muzikale carrière. Vele optredens volgen en hij weet zijn publiek op de juiste manier te raken.

Vanaf dat moment gaat het in sneltreinvaart en komt hij in contact met John van de Ven en Roel Jongenelen. Momenteel wordt in de studio gewerkt aan de debuutsingle van Brian.

Wilt u meer weten over Brian Voet?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brian Voet is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brian Voet.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brian Voet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brian Voet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Brian Voet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens