Zangeressen

Brigitte Nijman

Boek Brigitte Nijman bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Brigitte Nijman bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Brigitte Nijman? Neem dan gerust contact met ons op.

Brigitte studeerde af aan de “Academie voor Lichte Muziek” in Hilversum. Direct na haar opleiding werd ze leadzangeres in de Muziektheater-productie Jeans 3,4 en 5.
Bij het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” was Brigitte te zien in de Bevrijdingsshow “On The Air”. Sinds 1996 speelde ze onafgebroken hoofdrollen in Musicals en Muziektheater-producties.
In 1996/97 speelde ze in “Evita” ( alternate Evita Peron) en als understudy Maria in de Vlaamse “The Sound of Music”. In 1997/98 veroverde zij de rol van Sandy in de Nederlandse productie van “Grease” en daarna was ze te zien in de alom geprezen “The Dancing Queens”, A Tribute to Abba, in het Amsterdamse “Werkteater ” en als hoofdvoorstelling in het “Broadway Theater ShowBizCity”. In 2000 werkte Brigitte wederom als soliste met het “Orkest van de Koninklijke Luchtmacht” in de theatershow “Going Dutch” en naast Willeke Alberti in de Revue “Meer dan Brood alleen”. Tot 28 februari 2002 speelde Brigitte 3 x per week de rol van Grace Kelly in “Grace” de musical. In hetzelfde jaar stond Brigitte samen met haar collega’s in Ahoy tijdens “Musicals in Concert”. In seizoen 2002/2003 speelde ze o.a Mia Farrow en Nancy Sinatra jr. in “Sinatra that’s life!”. Op televisie was zij o.a te zien in de series “Zo ken ik iemand” en “Luifel en Luifel”. Verder verleent Brigitte haar stem aan vele kinderseries oa. Bella in de Teleac serie “Tweenies”, Helena in Disney’s “Hercules” en Tuptim in “De koning en ik”. Tussen alle bedrijven door is Brigitte, samen met haar collega’s Tony Neef en Rolf Koster, te zien op (bedrijfs)feesten en evenementen met het Duitse komische trio “Heidi und die Heino’s” en met een ode aan het Songfestival in de formatie “Your Votes” en samen met Tony vormt zij het duo “Musicals in Motion”. In 2003 was Brigitte te zien in een toneelstuk met liedjes; “Onder Ons” gemaakt Edwin de Jong in opdracht van de “De Zonnebloem”. In 2004 nam ze de rol van Lidwientje Walg over van Chantal Janzen in “Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?”. Van januari t/m mei 2005 was Brigitte samen met oa. Johnny Logan en met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te zien in de theatertour “Songfestival in Concert”. In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze Martha Bell in de musical Pietje Bell.
En in 2006/2007 heeft ze een tour gedaan met Willeke Alberti, die haar vijftig jarig jubileum vierde in de theatervoorstelling “Goud”. Ze speelde oa de jonge Willeke. In seizoen 2007/2008 was ze te zien in het Musical Theaterconcert “Musical to the Max” met oa. Tony Neef en in “A Tribute to the Bee Gees” een ode aan de popgroep “The Bee Gees”. Seizoen 2008/2009 was ze solist bij een theatertour met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in het Nederlandstalige liedjes programma “Going Dutch”. En ze speelde Lara Steen in de Musical-Thriller “No way to treat a lady” in het M-Lab. In 2010 was ze te zien in “Een Schitterende jongen” daarin speelde ze een van de hoofdrollen, een toneelstuk met liedjes, dat gespeeld werd voor het Amsterdams Kleinkunst Festival.
In seizoen 2012 heeft Brigitte samen met Laura Vlasblom een eigen voorstelling gemaakt en gespeeld met de titel “Haar”. Een theaterconcert met leuke en minder leuke anekdotes over het leven van de werkende vrouw, kortom met verhaaltjes uit hun eigen leven.
Inmiddels heeft Brigitte 3 succesvolle singles uitgebracht. In sept 2012 De Mooiste dag, eind jan 2013 Verslaafd aan jou en in oktober 2013 Altijd Laat. De laatste single Altijd Laat is nu nog volop aan het stijgen.
Brigitte heeft haar solo set inmiddels compleet vernieuwd en treedt sinds een aantal jaren regelmatig solo op. Ze zingt toegankelijk, mooi en swingend Nederlandstalige repertoire met orkestband maar ze is ook te boeken met een Live band. Ook presenteert ze in combinatie met haar zang op de betere evenementen en feesten.

Wilt u meer weten over Brigitte Nijman?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brigitte Nijman is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brigitte Nijman.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brigitte Nijman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brigitte Nijman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Brigitte Nijman

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens