Bands

Broadway

Boek Broadway bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Broadway bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Broadway? Neem dan gerust contact met ons op.

Broadway: de naam die staat voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar het hart van de combinatie tussen muziek en theater. Elke keer weer met zorg op zoek naar iets verrassend. En zo is het ook bij Broadway ’the band’.

 Onderscheidend, zowel om te horen als om te zien. Broadway is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. Eigenlijk de ideale invulling voor elk event, want de coverband kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsevent tot de grootste feesttent en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.

 Broadway heeft in haar lange bestaan bijna alle podia van Nederland wel eens bezocht. En toch heeft deze meester-coverband nog steeds voor ieder optreden de “drive” om een show neer te zetten waar je ‘U’ tegen zegt. En elke keer weer met een groot enthousiasme!

Broadway heeft als een van de weinige bands de eer gehad om maar liefst driemaal te worden uitgenodigd als hoofdact op ‘ De Meerpaaldagen’ in Dronten. Met name het optreden van 2011 was van ongekende klasse. Met zangeres Eefje Polman en zanger Frank Gaertner aan “het front” bezorgde de band het 12.000 koppige publiek veel “kippenvel momenten”.  De reacties na afloop van zowel het publiek als de pers waren alom lovend: “Hoog muzikaal niveau”  was een veelgehoorde uitspraak.

Broadway is een ideale band om mee samen te werken. Ongecompliceerde gasten zonder allerlei fratsen, gewoon en zeer gedegen, flexibel en altijd optimaal presterend. Bovendien mag Broadway met gepaste trots zeggen dat ze beschikken over een van de mooiste en meest spraakmakende zangeressen uit het entertainment-circuit. 

Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands. Dat laten ze graag altijd en overal zien, maar nog meer laten ze dat graag altijd en overal horen!

Wilt u meer weten over Broadway?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Broadway is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Broadway.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Broadway ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Broadway zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Broadway

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens