Zangers

Bryan B

Boek Bryan B bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Bryan B bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Bryan B? Neem dan gerust contact met ons op.

Bryan B. liet tijdens de finale van “The Winner Is” aan heel Nederland zien dat hij letterlijk en figuurlijk de grootste zanger van deze SBS6 talentenjacht was. 
Tijdens zijn optredens in The Winner Is wist Bryan B. het publiek telkens weer te raken met zijn geweldige stem en charisma. Het ene moment krijgt Bryan de zaal doodstil met een gevoelige en loepzuiver gezongen ballad, maar net zo makkelijk zet hij de tent op zijn kop met een spetterende discomedley. Een zeer veelzijdige zanger dus, die Bryan B! Zingen is de grote passie van Bryan B en dat is te zien! Misschien komt het door zijn Surinaamse roots, maar het enthousiasme spettert van het podium en dat weet hij perfect over te brengen op het aanwezige publiek. Optreden is zijn lust en zijn leven.

Bryan toonde zijn kunsten eerder al aan het publiek tijdens diverse dinnershows in Studio 21, waaronder DinnerShow of the Centuries en Novomundo. Ook was Bryan te bewonderen in de musical Blues Brothers. Daarnaast zijn er ook al enkele singles en albums van Bryan B. verschenen voor zijn deelname aan The Winner Is, en er zullen er ongetwijfeld nog een aantal volgen.

Wilt u meer weten over Bryan B?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Bryan B is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Bryan B.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Bryan B ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Bryan B zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Bryan B

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens