Bedrijfsfeesten, Kinderentertainment

Buikspreker Bart Juwett

Boek Buikspreker Bart Juwett bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Buikspreker Bart Juwett bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Buikspreker Bart Juwett? Neem dan gerust contact met ons op.

Bart Juwett is in korte tijd uitgegroeid tot Nederlands beroemdste en populairste buikspreker.

In diverse televisieshows hebben we al kennis kunnen maken met de buikspreek talenten van Bart. Zo was Bart o.a. te zien in Holland’s Got t/m de halve finale, BZT Show en Popster! (finale). Onder leiding van regisseur Michaël van Buuren heeft Bart een strak geregisseerde show voor theaters gemaakt en daarnaast een hilarische buikspreekact voor live-events.

Theateract
Een eigentijdse buikspreekshow met bijzonder acteerwerk die volop vermaak biedt voor elke leeftijd en van het begin tot het einde boeit. De karikaturale poppen maken deze goed vormgegeven show tot een spektakel dat je niet wilt missen. Met passie zorgt Bart in het gezelschap van zijn vrienden voor een waterval aan geslaagde grappen, soms intiem en soms hilarisch. Doldwaze, intrigerende momenten met  onvoorspelbare toestanden.  In één woord … geweldig!

Events

Tijdens een onderbreking bij een meeting, als intermezzo tijdens een feestavond, op een bruiloft, receptie, opening of wat dan ook… Bart zal een buikspreekact brengen mensen uit het publiek als buikspreekpop zullen fungeren. Hilarische act en succes gegarandeerd!

Wilt u meer weten over Buikspreker Bart Juwett?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buikspreker Bart Juwett is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buikspreker Bart Juwett.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buikspreker Bart Juwett ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buikspreker Bart Juwett zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Buikspreker Bart Juwett

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens