DJ's rappers

Buren van de Brandweer

Boek Buren van de Brandweer bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Buren van de Brandweer bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Buren van de Brandweer? Neem dan gerust contact met ons op.

Buren van de Brandweer ontvlamt sinds 2014 iedere horeca locatie, feesttent en festival en transformeert het publiek binnen 60 minuten in pyromanen die de drang hebben om vlam te vatten.

De track “Pilsies voor de vat” heeft al meer dan 400.000 streams te pakken en de opvolger “Lekker Pik” staat op het punt om dit te overtreffen. Met meer dan 120 shows in binnen- en buitenland was 2017 een bizar jaar. Zo stond Buren van de Brandweer onder andere op festivals als: Decibel Outdoor, Defqon.1, We Are Electric, Pussylounge en waren ze te gast bij 3FM.

Wilt u meer weten over Buren van de Brandweer?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Buren van de Brandweer is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Buren van de Brandweer.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Buren van de Brandweer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Buren van de Brandweer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Buren van de Brandweer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens