Instrumentalisten

Cesticka

Boek Cesticka bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Cesticka bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Cesticka? Neem dan gerust contact met ons op.

Diverse bevriende muzikanten die elkaar regelmatig in het blaasmuziekcircuit tegenkwamen hebben begin 2014 het idee opgepakt om samen in een kleine flexibele bezetting wat leuke, lekker in het gehoor liggende muziek te gaan maken.

Alle muzikanten zijn enorme liefhebbers van de volksmuziek en genieten met name een voorkeur voor de Mährische blaasmuziek. Vanuit deze passie werd één maal per drie weken bijeengekomen om te proberen de Tsjechische speelstijl zo goed mogelijk te benaderen. Maar ook een uitstapje naar de populaire muziek wordt zeker niet uitgesloten. Als het maar leuk is om met 6 man te spelen.

Pure hobby, geen kapsones, genieten van de mooie muziek, maar toch is het dan ook weer leuk om vanuit deze passie en beleving de muziek weer te delen met overige volksmuziekfans en dus af en toe eens een optreden te verzorgen.

Wilt u meer weten over Cesticka?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cesticka is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cesticka.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cesticka ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cesticka zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Cesticka

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens