Presentatrices, Zangeressen

Chantal Janzen

Boek Chantal Janzen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Chantal Janzen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Chantal Janzen? Neem dan gerust contact met ons op.

Chantal wordt op 15 februari 1979 geboren in het Limburgse Tegelen. Haar liefde voor zingen en acteren komt al tot uiting als Chantal nog maar een kleuter is. Ze voert maar wat graag toneelstukjes op. Ook tijdens de middelbare school is Chantal niet van het podium af te slaan. Naast haar verplichte vakken op school, volgt Chantal workshops in zang, dans en acteren. Na het afronden van haar Havo, begint Chantal in 1997 aan haar studie jazztheater/showmusical dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ook krijgt zij les in klassieke en moderne dans, jazzdans, acteren en spel, tap en musicalrepertoire. Om alvast wat praktijkervaring op te doen, danst de creatieve duizendpoot tijdens haar studie bij het gezelschap Jazzcool. Daarnaast speelt zij rollen in verschillende musicals, zoals Zeven en Rewind. Haar droom is om in grote producties te spelen. Als ze in 2002 de hoofdrol van Stephanie krijgt in de musical Saturday Night Fever, gaat het echt hard. Voor haar optreden in deze swingende musical ontvangt zij in datzelfde jaar de Musical Award voor beste aanstormend talent. Vanaf 2004 speelt Chantal o.a. de musicals Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?, Crazy for you, Beauty and the Beast en Tarzan aan haar cv toevoegen. Chantal merkt al snel dat er voor haar meer is dan alleen acteren in musicals. Zo speelt ze diverse gastrollen in televisieprogramma’s als Baantjer, De Band, Meiden van de Wit en Intensive Care. Ook op het witte doek maken we kennis met de veelzijdige actrice en komt zij onder andere voorbij in de films Volle Maan, Fighting Fish, Feestje, De Dominee en Alles is Liefde. Grensoverschrijdend is de gastrol die ze krijgt in de Amerikaans film Deuce Bigalow II. Naast zingen, dansen en acteren, kan Chantal presenteren op haar to do-lijstje schrijven. Haar presentatiedebuut maakt ze naast Carlo Boszhard in het programma Staatsloterijshow Live. Ook neemt ze naast Martijn Krabbé de presentatie van Idols III voor haar rekening.

Wilt u meer weten over Chantal Janzen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chantal Janzen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chantal Janzen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chantal Janzen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chantal Janzen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Chantal Janzen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens