Carnaval, Zangeressen

Charelle

Boek Charelle bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Charelle bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Charelle? Neem dan gerust contact met ons op.

“Ik heb zingen altijd leuk gevonden, als klein meisje van 2 jaar zong ik op een barkruk in een café een liedje van Frans Bauer “ als sterren aan de hemel staan”, en als 5 jarig meisje op de vijftigste verjaardag van mijn opa zong ik “Hier heb ik lang op gewacht” van Janske. De mensen vonden het helemaal geweldig.” Aldus Charelle.

Toen ze 11 jaar oud was werd er op de basisschool een Talentenjacht georganiseerd genaamd: Idols. Ze heeft daar aan meegedaan en vertolkte toen het Spaanstalige nummer “Obsession” van Aventura. Deze talentenjacht won ze. Toen ze ouder werd heeft ze eigenlijk niets meer met muziek gedaan, ze werd eigenlijk een zogenaamde “badkamerzangeres”.

Haar ouders bleven echter zeggen: “Je bent gek als je hier niets mee gaat doen!”. Totdat de tante van Charelle de stap had gewaagd om haar achter haar rug in te schrijven voor de Radio Mexico Talentenjacht 2010 die toevallig bij hun op de camping werd gehouden. Ze zong toen o.a. enkele nummers van Amy Winehouse, Adele en Beyonce.

Ook die talentenjacht won ze en kreeg toen een beloofde CD-opname van haar eerste singel: “Het is een droom” die werd opgenomen bij Ad Damen (studio 31), en de bijbehorende videoclip van Jos van de Wiel (Wipemedia) die later dat jaar opgenomen werd in Gran Canaria. Al snel na dat alles had ze haar eerste cd presentatie in de Driezeeg in Middelrode.
Wat later kwam haar derde nummer uit; een Grieks nummer van Anna Vissi. “Kanenas”. Hier werd een Nederlandse tekst op gemaakt: “Voel die regen op ons.” geschreven door niemand minder dan Marco Meesters. Deze heeft tot nu toe al haar teksten geschreven en de liedjes zijn opgenomen bij studio Di Mario (Mario Veltman).

Verder is ze regelmatig te zien bij optredens, lokale tv zenders en CD-presentaties!

Wilt u meer weten over Charelle?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charelle is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charelle.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charelle ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charelle zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Charelle

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens