Zangers

Charly Luske

Boek Charly Luske bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Charly Luske bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Charly Luske? Neem dan gerust contact met ons op.

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Met een passie voor muziek vindt Charly zijn weg in de showbizzwereld, waarin hij zijn veelzijdigheid op verschillende podia laat zien als muzikant, acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator. Toen Charly twaalf jaar was nam hij, aangespoord door zijn vader, klassieke zanglessen. Vier jaar later maakte hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waarin hij samen met Gordon een duet zong. Hij werd geselecteerd voor de jongensgroep Velvet, waarvan hij een tijd deel uitmaakte en een hit scoorde met het nummer ‘Weg Van Jou’. Nadat de band uit elkaar viel, zong hij nog enige tijd in de jongensgroep X Marks The Spot. In 2000 speelde Charly in de musical Boy Band, waarin hij als zanger Sean een van de hoofdrollen vertolkte.

In 2003 stond hij met Froukje de Both en Linda Wagenmakers op het podium in de musical Love me just a little bit more. In 2004 deed Charly mee met het Nationaal Songfestival met het nummer She’ll take your breath away. Hij kwam terecht in de finale en behaalde de vierde plaats. In 2005 en 2006 speelde hij in de musical Turks Fruit de rol van Rick, als alternate van Antonie Kamerling. Ook was hij twee seizoenen te zien in de Nederlandse televisieserie Meiden van De Wit. Verder heef hij gastrollen gespeeld in Costa! en ZOOP. In 2006 speelde hij in de musical The Wiz de titelrol als alternate van Danny de Munk. In de Duitstalige rockmusical We Will Rock You vertolke hij de hoofdrol, die werd opgevoerd in Keulen. In de musicalversie van Op Hoop van Zegen stapte hij in de rol van Geert. In het najaar 2009 was Charly te zien in de Nederlandstalige versie van The Full Monty. Vanaf augustus 2010 werd Nederlandstalige versie van We Will Rock You opgevoerd, waarin hij alternate zou zijn van Galileo en Britt. Luske nam tot februari 2011 de rol van Britt op zich, omdat collega Martin van der Starre geblesseerd was.

Velen kennen Charly van het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick en Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘It ’s a Man’s World’ van James Brown, dat meer dan een miljoen keer werd bekeken op social media en van positief commentaar werd voorzien door o.a. Daddy Yankee en Toni Braxton. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar. Hij moest echter in de halve finale zijn meerdere erkennen in Iris Kroes. In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte. Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers. Charly Luske brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. De meest recente single Fly is uitgebracht in oktober 2016 en tevens titeltrack voor de Nederlandstalige film Fataal. Dit nummer schreef en zong hij met zanger en producer Brownie Dutch.

Wilt u meer weten over Charly Luske?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Charly Luske is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Charly Luske.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Charly Luske ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Charly Luske zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Charly Luske

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens