Zangers

Chris de Roo

Boek Chris de Roo bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Chris de Roo bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Chris de Roo? Neem dan gerust contact met ons op.

Al op 9 jarige leeftijd maakte Chris zijn TV debuut in de Mini Playback Show, om vervolgens jaren later als zanger deel te nemen aan de Soundmixshow met een liedje van René Froger. Dit was het startsein van de zangcarrière van Chris de Roo met vele optredens tot gevolg. Chris debuteerde met de indrukwekkende single ‘Als Ik Er Morgen Niet Meer Ben’. Er volgden succesvolle singles zoals ‘Ergens Hier Op Deze Wereld’, ‘Mama’ (duet met Arno Kolenbrander), ‘Wat Een Ander Ook Zegt’ en ‘Niemand Weet’ (duet met Janneke de Roo). De nieuwe single ‘Honderdduizend Stukken’ is een sfeervolle akoestische ballade, welke onder productionele leiding van Jeff Zwart op sublieme wijze is vastgelegd. Chris levert hiermee een kwaliteitsproduct van jewelste af, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Chris de Roo trad al op met  bekende Nederlandse artiesten als Gordon, Lee Towers, Re-Play en vele anderen. In het jaar 2000 en 2001 verscheen Chris de Roo op televisie. Hij trad op in zowel de Nederlandse en Belgische Soundmixshow, waar hij een indrukwekkende Rene Froger weet neer te zetten.

Chris staat te popelen om weer volop op de planken te staan met, naast zijn nieuwe single, een gevarieerd repertoire aan eigen werk en bekende covers. 

Wilt u meer weten over Chris de Roo?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Chris de Roo is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Chris de Roo.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Chris de Roo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Chris de Roo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Chris de Roo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens