Presentatoren, Zangers

Christoff

Boek Christoff bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Christoff bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Christoff? Neem dan gerust contact met ons op.

Christoff De Bolle is een Vlaamse charmezanger en radio-presentator. Vlaanderen leerde hem kennen dankzij de ontdekkingstocht tijdens het VTM programma ‘Soundmixshow’. Amper 15 was hij toen hij meedoet met een nummer van zijn grote voorbeeld Luc Steeno. Christoff is sindsdien professioneel bezig met muziek, hij viel al meermaals in de prijzen. In 2011 werd hij nog verkozen tot artiest van het jaar tijdens de uitreiking van de Mia’s. Op de Anne’s Vlaamse muziek awards wint hij in 2012 en 2013 de award voor beste mannelijke artiest-schlager.

We schrijven 1995 toen hij zijn eerste succesvolle nummer uitbracht ‘Onder de Toren’, nadien ging het alleen maar verder en verder voor de populaire Christoff. Bijna al zijn nummers zijn toffe meezingers en geschreven voor een groot publiek. Denk maar aan de nummers: Een optimist, 1000 Zonden, ’t Is weer tijd voor de polonaise en Sweet Caroline

Het feit dat hij zo geliefd is bij zijn fans komt wellicht ook door zijn uitstraling en de tijd die hij vrijmaakt voor al zijn fans. Zelfs in Duitsland is Christoff een begrip geworden. Ook op de radio horen we hem regelmatig als presentator. In 2015 was hij te zien in het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

Wilt u meer weten over Christoff?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Christoff is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Christoff.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Christoff ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Christoff zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Christoff

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens