Zangeressen

Cindy

Boek Cindy bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Cindy bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Cindy? Neem dan gerust contact met ons op.

Feest! Dat is wat CINDY wil brengen naar de Nederlandse podia. Met haar eerste single Dat Is Wat Ik Doe zet de Noord-Hollandse een nieuw geluid neer: Nederlandstalige disco. Fris, nieuw, heel dansbaar. Probeer daar maar eens stil bij te blijven staan

Ze is nog maar 21 en komt uit Midwoud, in de kop van Noord-Holland. Daar ontdekte CINDY pas rond haar 15e de muziek, op de middelbare school. Bij het vak Muziek moest ze een liedje zingen, voor de klas een voor een cijfer. Hoewel CINDY tot dan toe nooit voor publiek had gezongen, sloeg wat ze deed aan. Toen ik klaar was, zei mijn docente dat ik vooral moest meedoen met het jaarlijkse songfestival dat op school werd gehouden. Dat leek me wel grappig, dus heb ik me opgegeven. En vanuit het niets won ik!

Een filmpje van haar optreden belandde op YouTube en werd gezien door een dorpsgenoot, die CINDY vroeg om een bandje op te richten. Dat werd Tie Break. Ze maakten Engelstalige covers, maar een lang leven was de band niet beschoren. Toch was het zaadje bij CINDY geplant. Een andere buurtgenoot raadde me aan om mee te doen met de talentenjacht van feestcafe Jantjes Verjaardag in Amsterdam. Dat werd het moment dat de vonk oversloeg. Ik stond daar op het podium en besefte: dít wil ik doen!

Wilt u meer weten over Cindy?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cindy is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cindy.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cindy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cindy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Cindy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens