Publieksevenementen, Shows, Zakelijke evenementen

Close up magic

Boek Close up magic bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Close up magic bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Close up magic? Neem dan gerust contact met ons op.

Humor en mysterie is de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt zal BART JUWETT de rest van de avond de gasten entertainen als ‘tafelgoochelaar’.

ILLUSIE, ENTHOUSIASME, HUMOR
BART JUWETT vertoont op een ludieke wijze zijn goochelkunsten in een persoonlijke close-up show bij de mensen aan tafel. Werkelijkheid of illusie ?!?

Mede door zijn enthousiasme en humor zullen uw gasten zich kostelijk amuseren door het feit dat zij zelf ook bij de goocheltrucs betrokken kunnen worden.

De combinatie van een ‘entree-act’ en ‘close up-magic’ tijdens dit avondvullend optreden geeft dan ook een toegevoegde waarde aan deze vorm van entertainment.

Buhneact
Bart kan, indien daar vraag naar is, een grappige bühneact brengen.

Twee grappige goocheltrucs waarbij een vrijwilliger uit het publiek bij assisteert. Een spannende maar komische quiliotine-act en een propjesverdwijntruc. Alles met een grap en een grol.

Als imitator van André van Duin kan Bart ook een 30 minuten durende show brengen met diverse sketches, liedjes en goocheltrucs die natuurlijk op hilarische wijze gepresenteerd worden.

Natuurlijk kan Bart ook als zichzelf als tafelgoochelaar verschijnen.

Wilt u meer weten over Close up magic?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Close up magic is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Close up magic.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Close up magic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Close up magic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Close up magic

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens