Kinderentertainment

Coole Piet Diego

Boek Coole Piet Diego bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Coole Piet Diego bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Coole Piet Diego? Neem dan gerust contact met ons op.

Hallo, ik ben dus Diego!Ik ben al ruim 13 jaar aan het werk voor Sinterklaas!In 2001 ben ik begonnen als Coole Piet.Sinterklaas geeft de pieten altijd een bijnaam omdat er zoveel Pedro’s en Esperanza’s zijn!Meestal doet hij dat nadat hij je een tijdje goed bestudeerd heeft. Mij vond hij “Cool” en dat is altijd zo gebleven! In de film “Sinterklaas en het Geheim van het grote boek” vraag ik Sint of de kinderen mij bij mijn voornaam mogen noemen; “Diego“, want zo heet ik in het echt. Gelukkig mocht dat! Maar hoe je mij ook noemt, ik ben en blijft: “Diego, de Coolste Piet van Nederland!“Ik ben jarig op 15 Januari, dus ben ik een Steenbok.Misschien dat ik daarom zo goed kan klimmen. Ik schrijf al mijn liedjes zelf en dat doe ik met groot plezier! Mijn liedjes gaan over het werk dat wij doen, soms ook over problemen met Pieten. Soms zing ik over hoe leuk kinderen het sinterklaasfeest vinden.Mijn nieuwste album heet “Coolste Hits 4“ en daarop staan 14 liedjes en 2 luisterverhaaltjes. Ik heb ook een mooie film gemaakt, die nu te koop is op dvd! Hij heet “Sint & Diego; de Magische Bron van Myra“.Het is een avonturenfilm met veel humor en muziek!Ik hoop dat je hem gaat bekijken met je mama, papa, opa of oma of verzorger!Ik houd erg van optreden en ik hoop dat we elkaar ergens in Nederland tegenkomen

Wilt u meer weten over Coole Piet Diego?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Coole Piet Diego is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Coole Piet Diego.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Coole Piet Diego ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Coole Piet Diego zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Coole Piet Diego

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens