Zangers

Cor Wolters

Boek Cor Wolters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Cor Wolters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Cor Wolters? Neem dan gerust contact met ons op.

Cor Wolters groeide op met muziek; zijn vader Harm speelde mondharmonica en accordeon. Bij Pa en Ma thuis hoorde hij voornamelijk Nederlands talige volksmuziek en hier werd dus de basis gelegd voor zijn huidige muziekstijl.  Hij nam gitaarles, maar ook de accordeon kon hij niet laten staan, ook begon hij serieus te zingen.  Hij vond een leraar voor zangles en zijn stem groeide al snel uit tot het niveau van een beroepszanger. 

Ook moeder Letta was erg muzikaal en met zijn oudere zus Truida zong hij thuis menig duet. Zijn ontwikkeling in de muziek begon al snel zijn vruchten af te werpen.  Cor wordt steeds vaker gevraagd om te zingen. Ook bij radiostations is Cor allang geen onbekende meer. Hij was in 2005 al bliksemschijf bij radio Continu en met zijn liedje ‘Wanneer, Wanneer’, van zijn gelijknamige CD, stond hij twee weken nummer 1 in de regionale top 20. In 2006 kwam het album “Ik heb het met jou gehad” uit en in 2007 de single “Bella Balkonia”. 

Wilt u meer weten over Cor Wolters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Cor Wolters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Cor Wolters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Cor Wolters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Cor Wolters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Cor Wolters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens