Pianobands, Shows

Crazy Pianos on tour

Boek Crazy Pianos on tour bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Crazy Pianos on tour bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Crazy Pianos on tour? Neem dan gerust contact met ons op.

Crazy Pianos on tour

De Crazy pianisten spelen niet alleen in Crazy Pianos in Scheveningen, ze zijn ook te boeken voor feesten op externe locaties.

Wij hebben een Crazy Piano’s setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening.Wij bieden een spectaculaire show inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en uiteraard de Crazy Pianisten.

Aan de entourage en decors is veel aandacht besteed. U waant zich in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s. Op een bruiloft, in een feesttent of op een festival, de Crazy pianisten maken overal een feest!

Wilt u meer weten over Crazy Pianos on tour?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Crazy Pianos on tour is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Crazy Pianos on tour.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Crazy Pianos on tour ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Crazy Pianos on tour zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Crazy Pianos on tour

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens