Zangers

Daniël Oostra

Boek Daniël Oostra bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Daniël Oostra bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Daniël Oostra? Neem dan gerust contact met ons op.

Een gouden stem, een veelzijdig repertoire en de podium-presentatie van een rasentertainer. Daniël Oostra heeft het allemaal. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed repertoire, inclusief een groeiend arsenaal eigen nummers. Met zijn explosieve performance en aanstekelijke uitstraling weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van elk optreden een onvergetelijk feest te maken.

Wilt u meer weten over Daniël Oostra?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Daniël Oostra is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Daniël Oostra.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Daniël Oostra ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Daniël Oostra zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Daniël Oostra

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens