Zangers

Danilo Kuiters

Boek Danilo Kuiters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Danilo Kuiters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Danilo Kuiters? Neem dan gerust contact met ons op.

Danilo Kuiters werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al sinds hij kan praten. Zingen is zijn grote passie en nog voordat hij kon praten had hij al een microfoon in de hand en ook zat hij als 5-jarige bij Andre Hazes op schoot tijdens een optreden om samen met hem een nummer te zingen. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd. Daarnaast won hij de bekende talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ en zijn populariteit steeg. Zijn bühne repertoire bevat allerlei bekende hits van Nielson en Gers Pardoel tot Marco Borsato hits en liedjes uit het TV programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’.

Wilt u meer weten over Danilo Kuiters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danilo Kuiters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danilo Kuiters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danilo Kuiters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danilo Kuiters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Danilo Kuiters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens