Zangers

Danilo Wattez

Boek Danilo Wattez bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Danilo Wattez bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Danilo Wattez? Neem dan gerust contact met ons op.

Danilo Wattez wordt ook wel de nieuwe Jannes genoemd. Als wielrenner in de jeugdklasse was Danilo Wattez zeer succesvol. Maar zijn tweede passie, zingen, won het echter toch van zijn liefde voor het wielrennen. Na zijn etappewinst in de UCI-koers van Kontich en twee zeges in de Jeugdtour Assen zette hij een punt achter zijn wielerloopbaan en concentreerde hij zich alleen nog maar op het zingen.

Dit resulteerde uiteindelijk in zijn debuutsingle ‘De zon in mij’. Een heerlijk nummer met een knaller van een refrein waarin de zon echt gaat schijnen. Het leek hem een leuk idee om, na het beëindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France zijn nieuwste single ‘Als je Lacht’ te lanceren. Deze tweede single is een opgewekt, vrolijk nummer met Griekse invloeden.

Wilt u meer weten over Danilo Wattez?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danilo Wattez is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danilo Wattez.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danilo Wattez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danilo Wattez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Danilo Wattez

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens