Zangers

Danny Lukassen

Boek Danny Lukassen bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Danny Lukassen bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Danny Lukassen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zanger Danny Lukassen ziet op 5 mei 1971 te Amsterdam het levenslicht . Al snel is duidelijk dat Danny een grote liefde heeft voor het artiestenvak. Al vroeg stond hij net als menig Amsterdams jochie mee te zingen met één van zijn grote voorbeelden André Hazes. En wat vroeger een droom leek werd werkelijkheid. 

In 1991 neemt hij deel aan de talentenjacht “de Jordaantrofee”. Hij  bereikt de finale  en in een afgeladen Amsterdams Concertgebouw wint  Danny uiteindelijk de 3de  plaats. Het begin van de carrière is een  feit. Op 30 september 2000 geeft hij een gigantisch succesvol concert met een orkest onder leiding van Paul Natte. Het enthousiaste publiek hoort van pop tot het levenslied, van Nederlands tot Engelstalige songs en zelfs de salsa Latino sound passeren de revue. 

In 2003 organiseert Danny zijn tweede grote concert in de Amsterdamse RAI, opnieuw met Paul Natte en een uit 14 man bestaand orkest. 1000 verkochte kaarten en weer een groot succes. Op dit concert was ook Marianne van Wijnkoop, (één van de casting directors van Joop van de Ende en bekend als jury lid van the X-Factor) aanwezig die hem uitnodigde auditie te doen voor de musical ‘De Jantjes’. Danny kreeg een rol aangeboden maar een volgeboekte agenda belette tot zijn spijt deelname.

Januari 2008 verschijnt dan zijn eerste eigen CD/DVD ‘Laat me los’ met  grotendeels uit het hart geschreven eigen nummers en met zijn  kenmerkende,  prettige stemgeluid en voor ieder wat wils. Medio januari  2008 ligt het album  in de winkels. In  2009 brengt Danny maar liefst 3 singles uit.

De derde  single met de titel “ JIJ “ doet dat wel.   In de  zomer van 2009 rijkt deze plaat naar de 25ste positie in de Dutch  Chart top 100.   Deze plaat  is geschreven door Frans van Essen en Danny Lukasse. De clip  van deze plaat wordt regelmatig uitgezonden bij Sterren .nl en  TV Oranje, Danny is  volwassener dan ooit in zijn muzikale wereld en heeft  inmiddels zijn eigen  identiteit gevonden in zijn optredens en muziek  keuze.

Wilt u meer weten over Danny Lukassen?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Lukassen is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Lukassen.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Lukassen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Lukassen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Danny Lukassen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens