Zangers

Danny Panadero

Boek Danny Panadero bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Danny Panadero bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Danny Panadero? Neem dan gerust contact met ons op.

Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint the voice of Holland aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten. Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager. Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!

Wilt u meer weten over Danny Panadero?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Panadero is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Panadero.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Panadero ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Panadero zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Danny Panadero

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens