Zangers

Danny Temming

Boek Danny Temming bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Danny Temming bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Danny Temming? Neem dan gerust contact met ons op.

Danny is geboren en getogen in Utrecht. Hij had een fijn en warm gezin waar hij het als enige jongen niet makkelijk had tussen al het vrouwelijk geweld. Zijn ouders hebben altijd een showband gehad en vaak als zij aan het optreden waren haalde mijn zussen en ik de soundmixer naar beneden en gingen met z’n allen fijn een liedje zingen.
Hierdoor is ook de liefde voor muziek ontstaan

In 2008 heeft Danny het nummer ´Ik hou het meeste van jou´ opgenomen welke zelfs een Top 100 notoring opleverde en nog steeds een veelgedraaide single is. In 2009 bracht hij ´Ik mis je voor geen meter´uit. Door ziekte is Danny een tijdje uit de roulatie geweest, echter merk je dan pas dat er niets boven een goede gezondheid gaat. Maar sinds enkele jaren bruist Danny weer van de energie en bracht hij de volgende singles uit, ‘Ik wist niet dat je kwaad werd”, “Alles in het leven”, en “Denk maar niet dat ik verander”. Danny Temming is ook te boeken samen met zijn zus Erna als duo Temming & Temming.

Wilt u meer weten over Danny Temming?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Temming is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Temming.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Temming ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Temming zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Danny Temming

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens