Zangers

Danny Terp

Boek Danny Terp bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Danny Terp bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Danny Terp? Neem dan gerust contact met ons op.

De geboren Amsterdammer, opgegroeid in Aalsmeer is al lang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Janssen die ook zijn eerste single “zonder jou” gerangeerd en geproduceerd heeft. 

Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles “Jij bent de liefste” en “Un dos tres”. Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Bere” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sublabel van NRGY Music van Tom Peters). Al deze singles zijn redelijk succesvol en zetten Danny Terp meteen op de Nederlandse muziekkaart. 

In 2013 doet auditie voor het SBS 6 programma “Bloed Zweet en Tranen” en krijgt van de jury lovende woorden te horen, maar redt het niet tot de finale. Ook word hij zanger bij de succesvolle formatie Cooldown waarmee hij begin 2014 meteen een Party Storm Award ontvangt als “Beste Après Ski Act”. Met Cooldown volgt de single “Blonde Heidi, een frisse hedendaagse feest versie van Aviccii “Wake me up”.

Als solo artiest brengt Danny Terp ook feestnummers maar daarnaast kan hij tijdens optredens ook andere kanten van zichzelf laten zien aan het publiek door gevoelige nummers te zingen of nummers in een heel ander genre. 

Of hij nou geboekt wordt als informatie of als solo artiest, het publiek komt altijd in de juiste stemming.

Wilt u meer weten over Danny Terp?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Danny Terp is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Danny Terp.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Danny Terp ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Danny Terp zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Danny Terp

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens