DJ's rappers

Dansado & De Feestmeester

Boek Dansado & De Feestmeester bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dansado & De Feestmeester bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dansado & De Feestmeester? Neem dan gerust contact met ons op.

Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix.. Zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin Dansado & De Feestneger niet zouden misstaan. Met Dansado achter de CDJ’s en de vocale onzinsteuning van De Feestmeester wordt er 100% FEEST gegarandeerd! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakke-takke-boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. In 2016 tikken ze de 240(!) shows aan, met o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland! Afijn, check gewoon ff de video’s van Dansado & de Feestneger, dan snap je het!

Wilt u meer weten over Dansado & De Feestmeester?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dansado & De Feestmeester is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dansado & De Feestmeester.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dansado & De Feestmeester ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dansado & De Feestmeester zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dansado & De Feestmeester

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens