Oktoberfest

Das Festteam

Boek Das Festteam bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Das Festteam bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Das Festteam? Neem dan gerust contact met ons op.

Das Festteam, de spiksplinternieuwe partysensatie uit de Heimat. 

Een beetje ondeugend en gegarandeerd gezellig. Meermaals bekroond als beste partyakt van Duitsland.

Maximale feestgarantie met een uniek en innovatief repertoire met de grootste wereldhits in een kostelijke Duitse uitvoering. 

U gaat beslist ‘los’ tijdens een optreden van deze beide feestbeesten.

Wilt u meer weten over Das Festteam?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Das Festteam is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Das Festteam.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Das Festteam ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Das Festteam zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Das Festteam

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens