Zangers

Dave Dekker

Boek Dave Dekker bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dave Dekker bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dave Dekker? Neem dan gerust contact met ons op.

Dave Dekker kreeg vanaf jonge leeftijd nationale bekendheid met zijn hoofdrol in Ciske de Rat de musical. Samen met Danny de Munk bracht hij de single: ‘Laat ons niet alleen’ uit.

Ook Andre van Duin schreef nieuwe liedjes voor Dave Dekker. Hierbij volgde een glansrijke muziek carrière met verschillende grote televisie en publieke optredens.

Na zijn deelname in de finale van de Voice Kids bracht hij het succes album: Dit ben ik! uit. Na een periode van vele optredens presenteert Dave Dekker begin 2016 zijn volwassen sound met een nieuwe single!

Wilt u meer weten over Dave Dekker?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dave Dekker is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dave Dekker.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dave Dekker ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dave Dekker zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dave Dekker

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens