DJ's rappers

Dave Roelvink

Boek Dave Roelvink bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dave Roelvink bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dave Roelvink? Neem dan gerust contact met ons op.

Dave Roelvink wordt geboren op 13 maart 1994 te Amsterdam.
In het gezin Roelvink is hij de middelste met nog een broer en zus.

Op 16 jarige leeftijd wordt Dave op straat aangesproken door een model scout. Al gauw rolt hij dit wereldje in en staat hij ingeschreven bij een groot toonaangevend modellenbureau. Er volgen foto shoots in Kaapstad, Milaan en Londen. Ook loopt hij modeshows o.a. voor Tommy Hilfinger.

De goede looks en het onbevangen karakter van Dave blijven niet onopgemerkt door de tv wereld. In 2012 wordt Dave op 18 jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan Fort Boyard.

Het balletje gaat rollen en Dave is de zien in de tv programma’s “Welkom bij de Kamara’s” en “Sterren springen”.

Medio 2014 raakt Dave in opspraak waardoor hij uitgroeit tot een van de meest spraakmakende personen van het jaar.

Ondanks alle negatieve publiciteit groeit zijn populariteit enorm.

Momenteel richt Dave zich op een carrière als DJ. Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic.

In februari 2015 start op RTL5 de reality-soap “De Roelvinkjes” waarin te zien is hoe de familie Roelvink door het leven gaat.

Wilt u meer weten over Dave Roelvink?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dave Roelvink is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dave Roelvink.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dave Roelvink ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dave Roelvink zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dave Roelvink

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens