Zangers

Dave van Well

Boek Dave van Well bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Dave van Well bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Dave van Well? Neem dan gerust contact met ons op.

Dave van Well is geboren in de ochtend van 22 augustus 1986 te Nijmegen.
Dave is opgegroeid met Nederlandstalige muziek van de lokale etherpiraten in de buurt. Hij is als kind al snel dol op muziek en zong daarom altijd de Hollandse liedjes uit volle borst mee. Op een zomerdag had hij tijdens het zingen het raam openstaan en hoorde mensen in de buurt hem zingen. Dit leverde hem vele positieve reacties op.

Dave zijn passie lag op dat moment bij het voetbal, maar na 16 jaar voetbal nam de muziek toch steeds meer de overhand. De naam Dave van Well rolde steeds meer over de tong bij de mensen, daardoor werd Dave steeds meer gevraagd om op te treden in en rondom Nijmegen, Het werd tijd voor zijn eerste cd single genaamd ’’ Verbonden voor het leven ’’. Via een tv uitzending van Omroep Gelderland raakte Dave in contact met Emile Hartkamp en Frans Bauer, Frans Bauer gaf het advies om bij zijn zanglerares Mieke Werger zangles te nemen.

In 2005 tekende Dave een platencontract bij de bekende platenbaas Johnny Hoes, Via zijn Platenmaatschappij Telstar is er een album uitgekomen genaamd ’’ Te Quiero ’’ met 14 nummers van top componisten en tekstschrijvers zoals o.a. Emile Hartkamp en Johnny Hoes. Caramia is de track die van dit album nog vaak word aangevraagd bij de landelijke radiostations en optredens.

In 2007 besluit Dave om naast zijn zang carrière ook zijn eigen studio en platenlabel genaamd ’’ Dave van Well Music ’’ te beginnen, bedoeld voor beginnende en gevorderde artiesten die Dave wilt begeleiden in de muziekwereld.

In 2016 is Dave 30 jaar geworden en is er zowel in de muziek en zijn privé leven het nodige veranderd, De stap van jongen naar man is gezet. Zijn eerste dochter genaamd Valentina wordt in de nacht van 16 juli geboren. De Optredens zijn inmiddels in volle gang en Dave besluit om het even rustig aan toe doen en te genieten van zijn gezin. Er komt in dit jaar een single uit genaamd ” Blijf bij me vannacht ” die goed is ontvangen bij het publiek en heeft bijgedragen aan meer landelijke bekendheid .

Inmiddels is Dave een erkende naam in de Nederlandstalige muziekwereld en kent het publiek hem van zijn eigen repertoire waaronder ’’ Caramia ’’ ’’ Jouw Kus ’’ ’’ Blijf bij me vannacht ’’ ’’ Ietsie pietsie inie mini ’’ die afkomstig zijn van de twee verschenen albums ’’ Te Quiero ’’ en’’ Snap je wat ik bedoel ’.

Wilt u meer weten over Dave van Well?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dave van Well is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dave van Well.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dave van Well ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dave van Well zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Dave van Well

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens