Bedrijfsfeesten, Bruiloften, Carnaval, Exclusief, One man show, Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangers

DAVE

Boek DAVE bij Diamonds Entertainment. Wanneer u DAVE bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van DAVE? Neem dan gerust contact met ons op.

Hij is zeker geen nieuwkomer in het muziekcircuit, maar dat hij ooit nog eens achter de tap zou staan te zingen, dát had hij iets meer dan een jaar geleden zelf ook niet kunnen bedenken! De goedlachse zanger/barkeeper komt eigenlijk uit het band circuit. Bijna 30 jaar lang speelde hij toetsen in diverse bekende en minder bekende bands, duo’s en trio’s.

De laatste jaren trad hij tevens op als solozanger totdat hij de kans kreeg om uitbater van een café te worden. Als snel bedacht hij; “Wat zou er nu leuker zijn, dan zijn hobby met zijn werk te combineren?”

Dus wilt u in uw kroeg of op uw evenement een man die tijdens het tappen liedjes zingen kan? Boekt u dan “Dave”!!!

Wilt u meer weten over DAVE?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DAVE is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DAVE.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DAVE ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DAVE zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
DAVE

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens