Duo's, Pianobands, Zangers

Davy Keys

Boek Davy Keys bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Davy Keys bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Davy Keys? Neem dan gerust contact met ons op.

Davy Keys, een muzikale duizendpoot en voorheen de bandleider van de grootste Nederlandse artiesten is er klaar voor en kiest zijn eigen route! Het is tijd om zijn eigen sound te laten horen en doen waar hij het beste in is: entertainen en mensen gelukkig maken. Davy Keys is nu ook te boeken met een spetterende eigen show waarbij hij achter zijn Keys zingend en spelend de sfeer van de avond bepaalt. Ondersteund door een drummer speelt hij ruim60minuten de populaire, herkenbare hits. Deze muzikale cocktail zorgt voor een garantie op succes, op elk evenement. Hits van toen, maar vooral van nu komen voorbij. Door middel van zijn speelse interactie met het publiek en aanstekelijke energie verandert elk feest in een spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden

Wilt u meer weten over Davy Keys?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Davy Keys is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Davy Keys.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Davy Keys ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Davy Keys zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Davy Keys

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens