Bands

De Bijtels

Boek De Bijtels bij Diamonds Entertainment. Wanneer u De Bijtels bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van De Bijtels? Neem dan gerust contact met ons op.

De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of waar dan ook, ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek.

Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin, niets is te gek! Voor mensen van alle leeftijden, windstreken en levensovertuigingen. Het is een show vol energie die je meevoert en waar nog jaren over doorgepraat wordt. Er is geen feest dat niet eindigt met ‘we want more!’

En eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken en gesprongen had. Maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

Wilt u meer weten over De Bijtels?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Bijtels is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Bijtels.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Bijtels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Bijtels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
De Bijtels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens